BAÜN’de “Wowofest Öğrenci İşi Kariyer Fuarı” Gerçekleştiriliyor

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN) gerçekleştirilen Wowofest Öğrenci İşi Kariyer Fuarı, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda gerçekleştirilen açılış programı ile başladı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki IITC-Uluslarası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu organizasyonuyla düzenlenen fuarın açılış programına; Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kara, senato üyeleri, il protokol üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış programında; Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Tüyafed Yazılımcılar Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Çalış ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kara, birer konuşma yaparak fuarın öğrenciler ve katılımcılar için hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası ve Balıkesir Ticaret Borsasının da paydaşları arasında yer aldığı etkinlik, stant alanında açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyelerinin stantları gezmesi ile devam etti. Balıkesir’in yanı sıra farklı şehirlerden 100’ün üzerinde kurum ve firmanın katıldığı etkinlik, gerçekleştirilecek olan kariyer söyleşileri, konferanslar ve diğer sosyal etkinliklerle birlikte 7 Mayıs Salı Günü sona erecek.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü